Auteursrechten
Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van onze webmaster.. Het archiefmateriaal is allemaal eigendom van Eftelingnostalgie.nl.
Al het beeldmateriaal komt momenteel uit 2 verschillende privé-archieven. Alle foto's zijn gefotografeerd door de eigenaars van deze archieven. Het is dus onmogelijk dat u uw materiaal tegenkomt op deze site, behalve als hiervoor voorafgaande uitdrukkelijke toestemming is gevraagd/gekregen. Wilt u gebruik maken van tekst of beeldmateriaal van Eftelingnostalgie, dan dient hier voor altijd toestemming gevraagd te worden. Uitzonderingen zijn niet mogelijk, behalve als het gaat om eigen gebruik, zonder dat de foto's worden bewerkt. Toestemming vragen kan via webmaster@eftelingnostalgie.nl.

Aansprakelijkheid
Ondanks de zorg die door Eftelingnostalgie aan de correcte invoer van de informatie besteedt wordt, kan Eftelingnostalgie niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, onvolkomenheden in de inhoud van deze site. U kunt u steentje bijdragen door evt. fouten op deze site, door te geven via mail.

OfficiŽle website
Dit is geen officiŽle Efteling website. Voor prijzen, muziek, of vragen over het park verwijzen we u door naar de website van de Efteling B.V. Eftelingnostalgie is niet gelieerd aan de Efteling en/of haar partners.
Foto's maken voor de site - Foto gemaakt door Eftelist