Zomeravonden - Zomeravondenfolder 2008: Eftelingnostalgie.nlZomeravonden; Avonturen in de avonduren!
Een zomeravond net zoals voorgaande jaren, maar nu met iets nieuws; een Sprookjespopconcert. Sprookjesfiguren zingen liedjes die bij voorgaande Eftelingshows al te horen zijn geweest, maar desalnietemin, erg leuk voor de kinderen.Niet alleen Roodkapje, Sneeuwwitje, en ... ohja, repelsteeltje waren aanwezig, maar onze Duitse vriend Jürgen Freilich van de Salzburgershow was er ook.Sinds gister waren er dan ook voor het eerst "Oosterse ijscoupes".
De ijscoupes stonden al een aantal weken op de zomer-versie van de parkfolder, maar rondom de Oase waar ze de coupes zouden hebben, was tot voorkort geen ijscoupe te bekennen. Omdat er wat problemen waren met de bestelling van de machines die deze ijs moesten maken, duurde het dus allemaal wat langer.
Met oosterse namen als "PinaPasha", en "MiraCoupa" (gedrukt op prachtige borden) was het het wachten wel waard. Zie hieronder de foto's, en krijg een kleine indruk wat deze avond ons voor nieuws te bieden had.

De ijscoupes. (Van Ilona, Dirk, Jaap, en Pieter)

Zomeravondenbord op het festivalterreinVaandels op het vernieuwde festivalterreinHet hoofdpodiumEen dansende Sneeuwwitje
Drukte voor het podiumJürgen Freilich ontmoet SneeuwwitjeSprookjesfiguren bij het SprookjespopconcertEen vol podium bij avondschemering