De wachtrij
Buiten had je rechts van Carnaval Festivalcomplex een meandering. Deze bestond uit een aantal dubbele overdekte wachtrijen die alleen op drukke dagen waren geopend, wanneer de wachtrij helemaal vol stond. Je kunt je voorstellen dat er vooral in de beginjaren van de attractie veel belangstelling was voor een “automatisch” tochtje langs de kleurrijke creaties van Joop Geesink. Zoiets groots was immers tot 1986 niet in het park te vinden. Langs de meandering was destijds nog geen beige, Pieckeriaans muurtje opgetrokken. Integendeel, het hele pand was bedekt met blauwe golfplaten, iets waar duidelijk aan te zien was dat deze attractie eigenlijk maar weinig Eftelingse elementen bezat. Als je de meandering uitliep, kwam je in de binnenwachtrij.

Café de feestneus gevel - Eftelingnostalgie.nl
Café de Feestneus
Alex Lemmens was in 1984 ontwerpcoördinator. Hij was een van de mensen die samen met Joop Geesink werkten aan Carnaval Festival. Tijdens de ontwerpfase kwam Alex Lemmens tot de conclusie dat er ook een café in de wachtrij van Carnaval Festival moest komen. Niet alleen een bord, maar ook beweging, licht en geluid moesten het café sieren. Helaas zijn alleen de laatste twee elementen aanwezig geweest in "Cafe de Feestneus", de bewegende silhouetten helaas niet.
Bron: Lex Lemmens

De smalle donkerblauwe gangen deden je niet vermoeden dat je een kleurrijke wereldreis ging maken. Om de tien meter hing een televisie waar je de promotievideo kon bekijken, met tussendoor reclame die niks met het park te maken had. Zo nu en dan liep je langs een bordje waarop Jokie met een camera was afgebeeld, met de begeleidende tekst “Uw Your Ihr Votre Aktie Foto”. Terwijl je de laatste meters in de wachtrij liep, kwam je langs een geveltje. Een gevel met een raam, een deur en opvallend uithangbord van “Café de Feestneus”. Onder begeleiding van een geluidseffect waarbij je een aantal dronken mannen het Carnaval Festivaldeuntje mee hoorde lallen, liep je naar de trap, die rechtstreeks uitkwam in de opstaphal van Carnaval Festival.Café de Feestneus gevel - Eftelingnostalgie.nl